Fotoworkshop Ouderen in Beeld

  Nieuws
Bijzondere portretten van deelnemers. (Foto: aangeleverd)
Bijzondere portretten van deelnemers. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - Kunstgenoten in beweging organiseert donderdag 14 juni, van 10.00 tot 12.30 uur, bij Cultuurhuis Wherelant een fotoworkshop met als thema ‘Ouderen in beeld’ (65).
De Monnickendamse fotografe Rieta Mulder maakt deze ochtend bijzondere portretten van de deelnemers. Wilt u liever een zwart/wit foto of past een bonte mengeling beter bij u? U kunt zelf bepalen hoe u graag een keer in beeld wilt komen. Of u nu als artiest, matroos, in een mooie feestjurk/herenpak of gewoon als uzelf op de foto wilt, het kan allemaal. Neemt u eventueel extra (verkleed-) kleding en accessoires mee, waarin en/of waarmee u gefotografeerd wilt worden deze ochtend. Wij kunnen u helpen met uw aankleding achter de schermen.

Het programma

De ochtend bestaat uit 3 onderdelen; in de theaterzaal fotografeert Rieta alle deelnemers persoonlijk of indien gewenst samen. Met fotograaf Gertjan Dubbeld gaat u mee naar buiten voor een buitenreportage en tussendoor is er een koffie/thee pauze met wat lekkers en een fotomoment. Na afloop krijgt u een foto digitaal toegestuurd. Het programma duurt tot ongeveer 12.30 uur. Tijdens de laatste activiteit van het programma ‘Zomermaatjes XL’ op donderdag 5 juli wordt een kleine expositie met de gemaakte portretten tentoongesteld!

Activiteiten senioren

Kunstgenoten in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het programma vindt u op de website www.evean.nl/cursussen. Op de speciale Facebookpagina van Kunstgenoten in beweging krijgt u een indruk van eerdere activiteiten.
Aanmelden

De activiteit op donderdag de 14e vindt plaats bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403. U bent vanaf 09.30 uur welkom. De bijdrage is € 5,- (contant te betalen voor aanvang van de activiteit). Je dient je aan te melden (en afmelden) via mail cursusbureau@evean.nl of telefonisch via nummer 088-3833397. Kunstgenoten in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Evean en Spurd met dank aan het Prins Bernhard Cultuurfonds, RABO Coöperatiefonds, Oranje fonds, VSB fonds, RCOAK, en fonds Sluyterman van Loo.

Meer berichten