Koemarkt omgetoverd tot jeu de boules-arena

  Nieuws
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - De Koemarkt staat zaterdag 18 en zondag 19 augustus in het teken van jeu de boules. PV De Purmer Boules organiseert dit jaar voor de zesde keer het succesvolle Purmerends spektakel het ‘Koemarkt-toernooi’.


Zand, heel veel zand, dat treft men aan op het jeu de boules-speelveld op de Koemarkt tijdens het (jeu de boules) weekend. Iedereen is van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan dit toernooi om kennis te maken met deze sport. Bezoekers kunnen dan meteen terecht bij één van de gezellige cafés op het plein, waarvan er een aantal het toernooi sponsoren
Meedoen met het toernooi? Ook dat kan! Zaterdag 18 augustus wordt er gespeeld met doublette teams (in bezit van W-licentie) en op zondag 19 augustus met triplette teams. Meer informatie over inschrijvingen is te vinden op de website www.purmerboules.nl.
Uiteraard is het organiseren van zo’n evenement als dit niet mogelijk zonder inzet van vele vrijwilligers vanuit de club en de diverse financiële sponsors. Spurd, Beets groep en Rodi Media zijn de hoofdsponsors van het toernooi. Een totaaloverzicht van de sponsors staat vermeld op de website van de Purmer Boules en worden tijdens de speeldagen onder de aandacht gebracht.

Purmer Boules


Het jeu de boules staat centraal bij de Purmer Boules, maar er heerst een grote gezelligheid en samenhorigheid. De Purmer Boules is op 1 januari 1988 opgericht en is gehuisvest in de Koog, aan de Flevostraat te Purmerend (bij de hockeyvelden / atletiekvereniging). De vaste speeldagen zijn dinsdag- en donderdagavond en woensdag- en zaterdagmiddag. Daarnaast organiseren zij een aantal toernooien per jaar.

Meer berichten