Popvibrations muzikale inspiratie in P3

  Nieuws
Bas de Groot van Baggio. (Foto: aangeleverd)
Bas de Groot van Baggio. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - De Popfabriek organiseert op zondag 17 juni, van 13.00 tot 18.00 uur Popvibrations in P3. Een dag vol muziek met workshops, clinics en optredens van bekende en lokale artiesten. De dag wordt afgesloten met een spetterend optreden van Baggio.
Er worden diverse clinics en workshops georganiseerd door de bandleden van Baggio, Bas de Groot (gitaar), Rik Verlinden (toetsen), Sander van Truijen (drums) en Auke Haaksma (bas). Tijdens de clinics vertellen van alles over het vak, hun instrument en ze geven speeltips. Tijdens de workshops 'Spelen in een Band , 'Drums' en 'Toetsen en gitaar' gaan de deelnemers zelf met deze professionele bandleden aan de slag.

Optredens

Een middag vol optredens van regionale bands en singer-songwriters, waaronder optredens van de muzikanten van Popfabriek on the Road. Om 17.00 uur sluit Baggio de dag af met een spetterend optreden. Baggio is bekend van The Voice of Holland 2017 waar hij hits van Abba en The Beach Boys vertolkte. Geschikt voor beginnende en gevorderde muzikanten en muziekliefhebbers vanaf 10 jaar. Ervaring is geen must. Bij de band coaching worden deelnemers ingedeeld naar niveau.
De entree is € 2,50, de clinics en optredens van alle artiesten zijn bij de prijs inbegrepen. Deelname aan een van de workshops bedraagt € 5,--. Opgeven via a.muller@muziekschoolwaterland.nl.
Over De Popfabriek

De Popfabriek, een samenwerking tussen Muziekschool Waterland en Poppodium P3, is speciaal voor jongeren die popmuziek willen maken. Het doel en kader van de samenwerking omvat het leren spelen en uitvoeren van popmuziek en een eigen plek geven in Purmerend en omgeving. Er wordt intensief samengewerkt met het voortgezet onderwijs.
Voor meer informatie en het programma check facebook DePopfabriek of de website www.depopfabriek.nl.

Meer berichten