Kunstgenoten organiseert Cubaanse ochtend voor senioren

  Nieuws
(Foto: Kunstgenoten)
(Foto: Kunstgenoten) (rodi.nl)

PURMEREND - Kunstgenoten in beweging houdt donderdag 28 juni van 10.00 tot 13.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant een Cubaanse ochtend met twee verschillende activiteiten voor senioren (65). Onder begeleiding van Albertico van dansschool La Cubatellama leren deelnemers Salsa solo dansen terwijl de 'Mannen met panne(n)' zich ondertussen bekwamen in het maken van Cubaanse tapas.
De workshop Salsa Solo is geschikt voor beginners én gevorderden. De geschiedenis en technieken van de dansen worden op passievolle wijze uitgelegd. U danst Solo in een groep (alleen komen is dus geen probleem). Daarna maakt u een heerlijke (mini) Mojito, die tijdens de lunch genuttigd kan worden. De mannen met panne(n) krijgen deze keer kookles van een echte Cubaanse dame.
De ochtend bestaat uit twee onderdelen; in de theaterzaal vindt de Salsa workshop plaats en in de keuken gaan de mannen aan de slag met de gerechten. Rond 12.30 uur wordt er gezamenlijk een heerlijke Cubaanse lunch genuttigd, onder het genot van Cubaanse muziek! De ochtend duurt iets langer vanwege de lunch en kost 5 euro extra inclusief originele Mojito en Cubaanse vruchtensap. Het beloofd een feestje te worden!

Activiteiten

Kunstgenoten in beweging verzorgt elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het programma is te vinden op de website www.evean.nl/cursussen en op de Facebook pagina van Kunstgenoten in beweging staat een indruk van eerdere workshops. De activiteit vindt plaats om 9.30 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Aanmelden via mail: cursusbureau@evean.nl of telefonisch via 088-3833397.

Meer berichten