Zomeravondconcert Kunst Na Arbeid

  Nieuws
Het concert op 20 juli is tevens de afsluiting van het seizoen. (Foto: aangeleverd)
Het concert op 20 juli is tevens de afsluiting van het seizoen. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - Op vrijdagavond 20 juli geeft het orkest van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid (KnA) haar jaarlijkse zomeravondconcert op het bordes van de Nicolaaskerk. Het is tevens de seizoensafsluiting. Het leerlingenorkest bijt om 19.00 uur de spits af.
Kunst na Arbeid is het enige fanfareorkest van Purmerend. Vanaf 19.30 uur zal het grote orkest van de vereniging van zich laten horen. Na de zomervakantie gaat het orkest weer aan de slag met de voorbereidingen van het klassiek concert in de Taborkerk, op zaterdag 10 november.
Om alle concerten goed te laten verlopen, is Kunst na Arbeid nog steeds op zoek naar zowel leerlingen als muzikanten die een koperblaasinstrument, saxofoon of slagwerk willen bespelen. Ben je nieuwsgierig, lijkt het je leuk, heb je wel of geen ervaring of twijfel je misschien? Kom gerust een keertje binnenlopen tijdens een van de repetities op maandag van 20.00 uur tot 22.15 uur in P3 aan de Purmersteenweg 19.
Heb je vragen of wil je meer informatie, kijk dan www.kna-purmerend.nl of mail naar Ton van Leersum. Zijn adres is voorzitter@kna-purmerend

Meer berichten