Voor tweede keer Eten op Rolletjes - Vrijdag 3 tot en met zondag 5 augustus in Leeghwaterpark

  Nieuws
Plof met de hele familie en deel hapjes met elkaar. Zoals deze vrolijke bezoekers van de eerste editie. (Archieffoto: Han Giskes)
Plof met de hele familie en deel hapjes met elkaar. Zoals deze vrolijke bezoekers van de eerste editie. (Archieffoto: Han Giskes) (rodi.nl)

PURMEREND - Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 augustus is het Leeghwaterpark één groot openluchtrestaurant. Dan vindt namelijk de tweede editie plaats van Eten op Rolletjes.
Bij Eten op Rolletjes ontdek je nieuwe smaken bij één van de mooiste keukens op rolletjes. En drink je de lekkerste wijntjes en speciaal biertjes bij een van de bars. Ook zijn er cocktails en gin tonics. Er is aanbod voor iedere fijnproever, groot en klein. Plof met de hele familie neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Ga met je kinderen langs bij het poppentheater, de schminkhoek of schuif aan bij de knutselbus. Laat je verrassen door (straat)theater en sluit de dag dansend af op de lekkerste live muziek!

Breekmunten


Ook voor de vegetariërs, veganisten en glutenvrije diëten is er genoeg lekkers te verkrijgen. Op het festivalterrein betaal je met breekmunten, die bij de kassa's voorzien van Pin en Cash zijn af te rekenen. De muntjes zijn niet inwisselbaar, maar wel bruikbaar op andere festivals van Eten op Rolletjes. Bij de eerste bestelling betaal je een half breekmuntje krijg je een milieuvriendelijk hard-plastic glas.

Openingstijden


De entree is ter hoogte van de kinderboerderij. Openingstijden: vrijdag 3 augustus van 16.00 tot 23.00 uur, zaterdag 4 augustus van 13.00 tot 23.00 uur en zondag 5 augustus van 13.00 tot 2.00 uur.

Meer berichten