De Wherevogels treedt nieuweseizoen optimistisch tegemoet

  Nieuws

PURMEREND - Voetbalvereniging De Wherevogels start de voorbereidingen op het nieuwe seizoen met twee vriendschappelijke thuiswedstrijden. Op zondag 19 augustus wordt er geoefend tegen De Valken uit Hem en de week daarna tegen Badhoevedorp. Beide wedstrijden worden om 14.00 uur gespeeld op het sportpark aan de Westerweg.
Na een wisselvallig vorig seizoen wil de De Wherevogels dit jaar meedoen in de bovenste gelederen van de competitie. De technische commissie heeft in overleg met het bestuur het contract van trainer Paul Sprengers met minimaal een jaar verlengd. Hij krijgt de taak om de jeugdige maar talentvolle selectie dit seizoen aantrekkelijk maar resultaatgericht te laten voetballen. Als het niveau van het vorig seizoen wordt doorgetrokken en de ploeg blijft minder verstoken van blessures liggen er volgens insiders van de club grote mogelijkheden.
Reden voor de Purmerendse voetballiefhebbers om eens te komen kijken naar de verrichtingen van het vlaggenschip van de De Wherevogels op het sportpark in de Purmer.

Meer berichten