Wandelen over natuurpaden Kalverpolder

  Nieuws
De organiserende vereniging zorgt weer voor een mooie en afwisselende wandeltocht. (Foto: aangeleverd)
De organiserende vereniging zorgt weer voor een mooie en afwisselende wandeltocht. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

REGIO - Zaterdag 18 augustus is de 10e editie van de Kalverpoldertocht ofwel wandelen over natuurpaden in het Guisveld, de Schaalsmeer en Kalverpolder, langs beschermd dorpsgezicht van oud-Zaandijk en over de Zaanse Schans.
Wandelsportvereniging De Laatste Loodjes staat, in samenwerking met de Stichting Kalverpolder, ook dit jaar weer garant voor een mooie en afwisselende wandeltocht. De gepijlde parcoursen zijn voor iedereen geschikt, voor leden en niet-leden, zowel individueel als in groepsverband. Echter met uitzondering van rolstoelgebruikers. De afstanden ziin 5,10,15 en 25 kilometer.

Starttijden

Startlokaal en starttijd zijn vanuit Evean Zorgcentrum Guisveld aan de George Gershwinstraat 207 te Zaandijk-West. Vanaf NS station Koog Zaandijk gepijld naar de start. De 25 km start van 09.00 tot 10.30 uur en de overige afstanden van 09.00 tot 13.00 uur. Het startbureau sluit om 17.00 uur.
De inschrijfkosten zijn voor bondsleden € 2,00, niet leden € 3,-. Op alle afstanden zijn voldoende rustgelegenheden aanwezig en consumpties zijn tegen betaling verkrijgbaar.
Meer informatie over alle wandeltochten zijn te vinden op www.wsvdelaatsteloodjes.nl.

Meer berichten