June gevolgd door ruim 100.000 kattenliefhebbers

  Nieuws
Nancy met haar 'wereldberoemde' poes June. (Foto: aangeleverd)
Nancy met haar 'wereldberoemde' poes June. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - June, de poes van Nancy Troquet-Eering, heeft ruim 100.000 volgers op Instagram. Ongeveer de helft van de kattenliefhebbers komt uit de Verenigde Staten van Amerika.
Vijf jaar geleden besloot Troquet om een account voor haar lievelingsdier aan te maken. "Ik volg veel katten en vindt ook het fotograferen van katten geweldig. Met dat in het achterhoofd vond ik het destijds leuk om voor June een account aan te maken. Tot nu toe heeft ze 102.000 volgers. Intussen ben ik voor haar ook een website begonnen en houdt ik een blog van haar bij. De reacties zijn ongelooflijk. Ik ben ook heel actief op Facebook, You tube en Twitter", vertelt Nancy.
Nancy vertelt dat ze al op jonge leeftijd verslingerd was aan katten, maar dat haar huidige vriend niet in de rij stond, toen ze June wilde hebben. "Nee, hij was er geen voorstander van, we hebben er wat gesprekjes over nodig gehad. Maar inmiddels staat hij er helemaal achter en vindt hij het best leuk wat er allemaal rondom June gebeurt".
Aan June zelf lijkt de populariteit geheel voorbij te gaan. De wollige viervoeter is zich niet bewust van het feit dat Jan en Alleman graag op de hoogte wil blijven van haar handel en wandel.
Voor meer informatie over haar kijk op junethekitty.com

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten