Lezing over rouwbij Wij | Allemaal

  Nieuws

PURMEREND - Auteur Marinus van den Berg houdt op zaterdag 22 september, van 14.00 tot 16.00 uur, een lezing over rouw in inloophuis Wij | Allemaal aan de Burg. D. Kooimanweg 11-13.
De lezing is een gezamenlijke activiteit van Stichting OOK (Ouders Overleden Kind) en Wij | Allemaal. Van den Berg heeft veel boeken over rouw geschreven, waaronder 'Noem mijn naam. Leven met de dood van je kind'. Dit schreef hij in 2016 samen met Daan Westerink. De schrijver geeft inzicht in wat er gebeurt als je kind overlijdt en legt daarbij de nadruk op het belang van luisteren bij het ondersteunen van rouwende mensen.
Er is gelegenheid om met de auteur in gesprek te gaan. Geïnteresseerden kunnen een foto van hun kind meenemen en deze op de aandachtstafel zetten of leggen.
Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. Dit kan bij Ries de Winter, coördinator bij OOK in Bussum. Het e-mailadres is midden@oudersoverledenkind.nl
Het inloophuis van Wij | Allemaal is elke dag open van 09.30 tot 13.00 uur. Zij die behoefte hebben kunnen langskomen voor een kopje koffie en desgewenst een goed gesprek. Wilt u eerst telefonisch contact, dan is dat tot 13.00 uur mogelijk op 0299 40 60 94.

Meer berichten