Markstadwalk eindigt in vrijgezellenfeest

  Nieuws
Pal na de ‘overval’ gingen de vriendinnen maar wat graag met elkaar op de foto. Van links naar rechts: Gretha, Mariëla, Shelly, Tamar, Brigitte, Caitlin, Celeste en Alyssa. (Foto: Han Giskes)
Pal na de ‘overval’ gingen de vriendinnen maar wat graag met elkaar op de foto. Van links naar rechts: Gretha, Mariëla, Shelly, Tamar, Brigitte, Caitlin, Celeste en Alyssa. (Foto: Han Giskes) (rodi.nl)

PURMEREND – Brigitte Schumacher kwam van een koude kermis thuis. Dacht ze samen met haar vriendin Gretha afgelopen zaterdag de Marktstadwalk te volbrengen, stond ze ineens oog-in-oog met zes andere vriendinnen. Die heel andere plannen in petto hadden! Niks Marktstadwalk, maar tijd voor het vrijgezellenfeest van Brigitte.
De uit Dedemsvaart afkomstige Brigitte trouwt op 12 oktober met Jeroen van Schie, geboren en getogen in Purmerend. De twee leerden elkaar enkele jaren geleden kennen tijdens een vakantie in Bulgarije en besloten hier een huis te kopen. “Voor Jeroen is Brigitte naar Purmerend verhuisd”, aldus Mariëla Segers, een van de vriendinnen.

In de waan

Brigitte was al enige tijd aan het vissen naar een exacte datum van het vrijgezellenfeest. “Ze vroeg of ze wel op 9 september de Marktstadwalk kon lopen. Wij dachten nog verdorie, dat is nou juist de dag dat wij het feestje voor haar gaan organiseren. Dus lieten we haar in de waan en besloten haar met z’n allen te overvallen”.
Het vrijgezellenfeest vond plaats in Utrecht. Hier voegden zich nog drie vriendinnen uit Dedemsvaart bij de selecte groep feestvierders.

Meer berichten