Proeflessen dans, edelsmeden, schilderen en boetseren

  Nieuws
Het is zeker qua prijs extra aantrekkelijk om een van de proeflessen te volgen. (Foto: aangeleverd)
Het is zeker qua prijs extra aantrekkelijk om een van de proeflessen te volgen. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - In de week van 24 tot en met 28 september kunnen geïnteresseerden voor € 5,- meedoen met diverse proeflessen bij Cultuurhuis Wherelant. Een ideale manier om te ontdekken wat een cursus inhoudt en kennis te maken met de docent. De proeflessen zijn bedoeld voor mensen die serieus overwegen om een cursus te volgen. Bij voldoende animo gaan de cursussen een week na de proefles van start.
De cursus Afrikaans dansen is een toegankelijke danscursus. Ook mensen zonder danservaring kunnen met een gerust hart meedoen omdat de docent iedereen meeneemt met zijn aanstekelijke enthousiasme. Probeer het eens uit tijdens de vrolijke, intensieve proefles op maandag 24 september van 19.30 -21.00 uur.

Dansen

Dansdocent Laura Schrijen heeft een les ontwikkeld waarin zij de elegante ballettechniek combineert met bodyweight fitnessoefeningen. Ideaal om mooie krachtige en lange spieren, flexibiliteit én een elegante houding te ontwikkelen. Dit is bij uitstek een workout voor meer energie èn ontspanning. Voor deze les is geen dansachtergrond nodig. Ervaar het zelf op donderdag 27 september van 20.15 tot 21.30 uur.
Edelsmeden

De cursus edelsmeden is bedoeld voor iedereen met belangstelling voor sieraden en edelsmeden. Bij deze cursus leert u de ambachtelijke technieken zoals zagen, vijlen, smeden, buigen, solderen, schuren en polijsten. Door de individuele aanpak is de cursus edelsmeden geschikt zowel beginners als gevorderden. De proefles is op dinsdag 25 september van 13.00 tot 15.00 uur.
Bij deze basiscursus werken de deelnemers met diverse materialen en technieken. Boetseren kan in klei of boetseerwas, u maakt structuren met ijzerdraad, gaas en gips. Bij beeldhouwen wordt gewerkt met verschillende types zachte en harde steen. Kom het zelf ervaren op dinsdag 25 september van 14.00-16.00 uur of op woensdag 26 september van 19.30 tot 21.30 uur.
Aanmelden

Aanmelden voor een proefles kan door een mail te sturen naar info@wherelant.nl. Meer informatie over de cursussen staat op www.wherelant.nl, u kunt ook contact opnemen met de administratie via 0299 43 47 77. Cultuurhuis Wherelant is gevestigd aan de Van IJsendijkstraat 403.

Meer berichten