Pipo en de Piratenprinses in de Purmaryn

  Nieuws

PURMEREND - Sapperdeflap! Naast de succesvolle tv-serie 'De nieuwe avonturen van Pipo' bij RTL Telekids is Pipo de Clown nu ook in theater de Purmaryn te zien met zijn eigen familievoorstelling 'Pipo en de Piratenprinses'. Zondag 14 oktober beleven de clown, zijn vrouw en hun indianenvriend een spannend theateravontuur.
Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist Pipo de wereld af in zijn wiebelende Pipowagen, op zoek naar de prachtigste plekjes voor hun muzikale circusvoorstelling. Maar de Dikke Deur zit het gezelschap continu op de hielen en wil Pipo terug in zijn circus. In 'Pipo en de Piratenprinses' bedenkt hij weer een sluw plannetje. Zal zijn list deze keer wel werken of is Pipo de Dikke Deur toch weer te slim af?
Muziek, humor en avontuur ontmoeten elkaar in een waar theaterspektakel voor de hele familie! Kinderen die verkleed komen als circusartiest en zich inschrijven voor de verkleedwedstrijd maken kans op een leuke verrassing. Natuurlijk komen Pipo en zijn vrienden na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet. De voorstelling begint om 14.00 uur aan Waagplein 1 in Purmerend. Reserveren kan via: www.depurmaryn.nl of telefonisch via tel.: 0299-432205. Kijk voor meer informatie op www.PipodeClown.nl.

Meer berichten