Lichtgewicht modellen vliegen door De Beuk

  Nieuws
Een voorbeeld van een van de modellen. Zondagavond te zien in De Beuk. (Foto: aangeleverd)
Een voorbeeld van een van de modellen. Zondagavond te zien in De Beuk. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - Indoor-Purmerend organiseert dit winterseizoen 7 evenementen met lichtgewicht modelvliegtuigen in sporthal De Beuk aan de Van IJsendijkstraat. De eerste is zondag 14 oktober, van 19.30 tot 21.30 uur.
De lucht in gaan dan zowel vliegtuigen, helicopters, quadcopters/drone's en zelfs kleine luchtkussenvoertuigen. De meeste worden door de deelnemers zelf gebouwd. Gastvliegen is mogelijk en ook kan een clubkist gebruikt worden. Er is gelegenheid om accu's te laden.Toeschouwers zijn welkom om het spektakel vanaf de tribune te bekijken.

Elke dinsdag

Elke dinsdagavond, van 19.00 tot 22.00 uur, wordt er door de leden gebouwd in buurthuis Zuidoost in Zuidoostbeemster. Daar zijn ongeveer 15 werkplekken en een grote verscheidenheid aan materialen, gereedschappen en tekeningen aanwezig. De modellen kunnen tijdens de bouw worden opgeslagen worden maar natuurlijk ook meegenomen worden naar huis
Locaties

De club heeft speciaal voor het vliegen de onderafdeling vliegclub Baanstee opgericht en gebruikt daarvoor de locaties Baanstee-Noord (Mistery heeft het exclusieve alleenrecht om hier te vliegen) en eens per maand in De Beuk een sporthal. Incidenteel is ook gast-vliegen bij zuster-club L.C.Icarus in Amsterdam mogelijk.

Meer berichten