Gekkenhuis bij Meet & Greet Frozen - Kinderen vinden het helemaal niet erg om te wachten

  Nieuws
De hoofdrolspelers uit Frozen zijn 6 oktober te zien in Makado.
De hoofdrolspelers uit Frozen zijn 6 oktober te zien in Makado. (rodi.nl)

PURMEREND – Het was vooraf al voorspeld: lange rijen met kinderen die maar voor één ding naar het Makado kwamen, namelijk op de foto met Olaf en Elsa, hun absolute helden uit Disney's Frozen. Het liedje 'Let it go, let it gooo' werd ook regelmatig aangezet.
Het was zaterdag een kleurrijk geheel in het centrum in Wheermolen. Veel kinderen kwamen helemaal opgedoft, in prinsessenkleding. Er was echter veel meer in het kader van Frozen. Iedereen kon zich laten schminken en kon een suikerspin scoren. En de winnende kleurplaten, die de kinderen weken voor het evenement al konden inkleuren en inleveren, hangen te pronken in het centrum.
Op 27 november 2019 is Frozen 2 in de bioscoop te zien. Het zal opnieuw een ongekende rage in gang zetten. En ondanks dat de makers nog niets loslaten over het verhaal, behalve dat de prinsessen Elsa en Anna opnieuw van de partij zullen zijn, hebben de ondernemers van het Makado de kinderen een dikke dienst bewezen met deze Meet and Greet.
Het centrum stort zich nu op de volgende activiteiten: op 9 en 10 november is er Pasar Malam en op 1 december Give a Wish op 1 december. De hele maand ontvangen bezoekers een bij een aankoop van minimaal €10,- een wensbon. Van een kappersbehandeling tot een avondje uit eten bijvoorbeeld! Op deze bon kunnen ze een wens invullen voor een ander en in elke winkel staat een Give A Wish box waarin ze deze kunnen deponeren. Er is een prijzenpot van € 500,-.
Op 22 december is de feestelijke prijsuitreiking voor de winnaars van de Give A Wish actie met muzikaal entertainment!

Meer berichten