NEA's cross in het Purmerbos - Lichtjesloop dit jaar op 15 december op De Munnik

  Nieuws
Op zondag 4 november is het crossen in het Purmerbos. (Foto: aangeleverd)
Op zondag 4 november is het crossen in het Purmerbos. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - Het duurt nog even maar wel zinvol om het alvast in de agenda te noteren. Zondag 4 november organiseert NEA Volharding weer de Purmerbos cross. Dit na het grote succes van vorig jaar.

Het parcours ligt aan de Westerweg nabij nummer 12. De kinderen lopen 1 kilometer, volwassenen kunnen kiezen uit 2,8, 5,6 en 8,4 kilometer. De starttijd voor de kinderen is 11.30 uur. De rest gaat tussen 11.00 en 11.20 uur starten.

Inschrijfgeld


Het inschrijfgeld is laag, men betaalt bij voorinschrijving op hardlopen.nl € 2,- voor de kinderloop en € 4,- voor de overige afstanden. Schrijf je daarna in, dan betalen de kinderen € 3,- en volwassenen € 5,-.
NEA verwacht een grote opkomst. Dat is de reden dat er dit keer per afstand wordt gestart. Voor meer info kunt u kijken op de site van NEA Volharding.

Lichtjesloop


Iets anders is de Lichtjesloop, die op 15 december op en rondom de baan van NEA op sportpark De Munnik wordt gehouden. Dit in samenwerking met Runnersworld Hoorn en Spurd. Voor meer informatie en inschrijving kijk op de site van Runnerworld Hoorn.

Meer berichten