Hoogtijdagen Queen herleven in de Purmaryn

  Nieuws
De voorstelling voert de bezoeker mee naar de hoogtijdagen van Queen. (Foto: Steven Tjoen)
De voorstelling voert de bezoeker mee naar de hoogtijdagen van Queen. (Foto: Steven Tjoen) (rodi.nl)

PURMEREND - Met tientallen hits is Queen één van de succesvolste popgroepen in de geschiedenis. Bezoekers van 'Mercury Rising', op zaterdag 20 oktober te zien en te horen in de Purmaryn, worden meegenomen naar de gloriedagen van de formatie.
Queen staat bekend om zijn muzikale veelzijdigheid, de gelaagde arrangementen, harmonieën en de krachtige live-optredens. Het optreden tijdens Live Aid in 1985 werd zelfs verkozen tot het beste live-optreden aller tijden. Frontman Freddie Mercury groeide uit tot een van de populairste rockartiesten en popzangers aller tijden.
In ‘Mercury Rising' komen de grootste hits, zoals ‘I Want To Break Free’, ‘Don’t Stop Me Now’ en ‘Bohemian Rhapsody’ langs. En een aantal songs krijgt een verrassende invulling door de medewerking van strijkkwartet Mehret en een leuke knipoog naar de videoclips van Queen. Zanger William Neo evenaart met gemak het stembereik van Mercury. Een klassieke operazangeres staat hem bij tijdens de grootse duetten zoals ‘Barcelona’.
Aanvang 20.15 uur in de grote zaal. Toegangsprijzen: 1e rang € 28,- , 2e rang € 25,-. Tickets zijn te bestellen via www.depurmaryn.nl

Meer berichten