Gratis creatieve workshops bij Wherelant - Alleen voor kinderen van 6 tot 12 jaar in de herfstvakantie

  Nieuws
De workshops zijn zowel 's morgens als in de middaguren. (Foto: aangeleverd)
De workshops zijn zowel 's morgens als in de middaguren. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - In de herfstvakantie kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar tijdens PurVak meedoen met gratis creatieve workshops bij Cultuurhuis Wherelant en bij sporthal de Karekiet als onderdeel van PurVak.
De workshops staan in het teken van de herfst, er is een ochtend- en middagprogramma. Aan het einde van de workshop gaan de kinderen met een persoonlijk (kunst)werk naar huis. Tenzij het nog gebakken moet worden in de oven, dan kan het een week later opgehaald worden.

Materialen en technieken

Dinsdag kunnen de kids meedoen met de workshops keramiek, druktechniek, glasfusen of een kijkdoos maken met diverse (herfst)materialen. Op donderdag staan de workshops mozaïek en druktechniek op het programma en kan er meegewerkt worden aan een groeikunstwerk in de foyer. Vrijdag 26 oktober gaat een docent van Cultuurhuis Wherelant een groeischilderij maken in sporthal De Karekiet. Hier kan iedereen spontaan aan meedoen.
Meer informatie

De workshops zijn van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur. Aan de groeikunstwerken kan de hele dag meegewerkt worden. Kijk voor het volledige programma op www.wherelant.nl. De activiteiten zijn gratis en aanmelden is niet nodig, het is wel fijn als de kinderen bij de starttijd aanwezig zijn. U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403.

Meer berichten