Knutselen voor opa`s en oma`s met kleinkinderen - Initiatief in herfstvakantie van Kunstgenoten in bew

  Nieuws
Knutselen voor opa&rsquo;s en oma&rsquo;s met kleinkinderen<br /><span class="chapeau">Initiatief in herfstvakantie van Kunstgenoten in bew
Knutselen voor opa&rsquo;s en oma&rsquo;s met kleinkinderen<br /><span class="chapeau">Initiatief in herfstvakantie van Kunstgenoten in bew (rodi.nl)

PURMEREND - Kunstgenoten in beweging organiseert donderdag 25 oktober van 10.00 tot 12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant een knutselochtend voor opa’s en oma’s met hun kleinkind. Zij gaan onder meer aan de slag met verf, tape en papier om samen (of ieder voor zich) een mooie herfstboom te maken. Inloop vanaf 09.30 uur.
Er is een volle tafel met materialen om mee te werken en deelnemers ontvangen ook voorbeelden van leuke knutselwerkjes voor thuis. Deelname aan deze creatieve ochtend kost € 5,- per inschrijving; per opa of oma met kleinkind(eren).

Activiteit voor senioren

Kunstgenoten in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het programma vindt u op de website www.evean.nl/cursussen. Op de speciale Facebookpagina van KUNSTGENOTEN in beweging krijgt u een indruk van eerdere workshops.
Aanmelden en info

Aanmelden via een mail naar cursusbureau@evean.nl of telefonisch via nummer 088-3833397. Cultuurhuis Wherelant is gevestigd aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.

Meer berichten