Volop activiteitenin Prinses Marijke

  Nieuws

PURMEREND - Verschillende vormen van bewegen, denksporten, creatieve doe-groepen en gezelligheid met elkaar. Dat zijn de activiteiten die men kan doen in gebouw Prinses Marijke aan de Violenstraat 6a. Alles in het kader van het verdrijven van eenzaamheid en het bijdragen aan de ontwikkeling van lichaam en geest.
Nieuw in het activiteitencentrum voor 55'ers zijn: op dinsdag 13 november, van 10.00 tot 12.00 uur, start van een creatieve groep onder leiding van Cindy Rodemond. Onderdelen zijn onder meer reparatie van boeken, het maken van originele verpakkingen, groot en klein met papier en diverse andere artistieke vormen. Het materiaal is meestal gratis.
Voor meer informatie en opgave, tel. 470316. De kosten zijn € 10,- per maand en € 1,- entree per keer. Koffie en thee inbegrepen.
Op de schildergroep, op woensdag van 10.00 tot 12.00 uur, is nog plaats. Voor meer informatie en aanmelden, tel. 43 04 64. En gymnastiek, op donderdag van 09.00 tot 10.15 uur. Meer aanbod van verschillende groepen staan in de folder. Deze is in Prinses Marijke.

Meer berichten