Samen bordspellen spelen in bieb

  Nieuws

PURMEREND - Iedereen vanaf 8 jaar kan binnenlopen bij het Spellen Event in de Bibliotheek Purmerend, op zondag 11 november van 13.00 tot 15.30 uur. Dit om een vernieuwend spel te komen uitproberen. De activiteit is elke tweede zondag van de maand met telkens een ander thema.
Ervaar de kracht van samenwerking. Bij coöperatieve spellen hebben alle spelers hetzelfde doel. De spelers winnen of verliezen samen en tijdens het spelen ontstaat een opbouwende, positieve sfeer. Deze zondag komen alle Sunny games spellen (kinderspellen) op tafel en kun je kennismaken met; 21 day's, De vergeten stad, Pandemic, Op de vlucht, Countdown - special ops, Story makers, Pandemic, High Tide.
De Bibliotheek en Mystery game zien het als uitdaging om mensen weer rond de tafel te krijgen. Gezellig samen een bordspel spelen. Met elkaar in de vorm van een coöperatief spel, of juist tegen elkaar. Maar in ieder geval met echt contact en zonder apps of social media.
Gastheer van de spelletjesmiddag is Mark Hoeppe van Mystery game online spelletjes winkel in Purmerend. Toegang is gratis. De bieb is gevestigd aan de Waterlandlaan 40.

Meer berichten