Wensen worden werkelijkheid op de BeursVloer - Waterlandse Uitdaging dit jaar voor Groot Waterland te gast bij FC

  Nieuws
De initiatiefgroep van de BeursVloer. Van links naar rechts: Carolien Spitteler-de Wildt (Rabobank Waterland en Omstreken), Michael Brouwers (Rodi Media), Niels Krommenhoek (Gemeente Purmerend), Agnes Bak (Waterlandse Uitdaging), Erika Hes (Rabobank Waterland en Omstreken), Lucien van Aalzum (Brand
De initiatiefgroep van de BeursVloer. Van links naar rechts: Carolien Spitteler-de Wildt (Rabobank Waterland en Omstreken), Michael Brouwers (Rodi Media), Niels Krommenhoek (Gemeente Purmerend), Agnes Bak (Waterlandse Uitdaging), Erika Hes (Rabobank Waterland en Omstreken), Lucien van Aalzum (Brand (rodi.nl)

REGIO - Na het grote succes van vorig jaar organiseert de Waterlandse Uitdaging samen met een aantal maatschappelijk betrokken partners, ook dit jaar weer een BeursVloer. Vorig jaar zijn er maar liefst ruim 100 matches gesloten met een grote maatschappelijke waarde!
De derde editie van de BeursVloer wordt donderdag 22 november, van 15.30 tot 17.30 uur, gehouden in de businesslounge van FC Volendam. De organisatie is in handen van Rabobank Waterland en Omstreken, Clup Welzijn, Gemeente Purmerend, Branding New, Rodi Media, WEP We Empower People en de Waterlandse Uitdaging. “Een bijzondere gelegenheid waarbij ondernemers en verenigingen uit Waterland met elkaar kunnen handelen”, zegt Agnes Bak, manager van de Waterlandse Uitdaging.

Werelden samen

“Tijdens de BeursVloer komen twee werelden samen”, vervolgt Agnes. “Clubs en verenigingen met een hulpvraag én het lokale bedrijfsleven met het aanbod daarvoor. De sfeer is informeel en dynamisch. Er wordt niet gehandeld in geld, maar in diensten: het leveren van kennis, materialen of (klus) handen. Op deze manier worden wensen van maatschappelijke organisaties werkelijkheid. En zo maken we de samenleving in Groot Waterland een stukje mooier”.
Vraag en aanbod

Heeft uw vereniging een vraag of wil uw bedrijf iets aanbieden, Agnes Bak informeert u graag over de mogelijkheden. Agnes Bak is bereikbaar via Agnes@waterlandseuitdaging.nl. Lees op www.waterlandseuitdaging.nl meer over de BeursVloer.

Meer berichten