Rabobank en Winters Purmerend sluiten sponsorcontract

  Nieuws
Arwin Versteyne, namens Winters Purmerend (rechts) en Directeur van Rabobank Waterland en Omstreken, Henny Maes, zetten de handtekening onder het sponsorcontract. (Foto: aangeleverd)
Arwin Versteyne, namens Winters Purmerend (rechts) en Directeur van Rabobank Waterland en Omstreken, Henny Maes, zetten de handtekening onder het sponsorcontract. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - Van zaterdag 8 december tot en met zondag 6 januari wordt de binnenstad omgetoverd tot een waar Winter Wonderland.
Met als voornaamste ingrediënten een ijsbaan op de Koemarkt, een weekend gastronomisch vertoeven, een mega kerstmarkt en uiteraard 'Purmerend wenst elkaar...', waarin alle inwoners elkaar een gelukkig 2019 wensen. Deze en tal van andere activiteiten maken onderdeel uit van Winters Purmerend.
Rabobank Purmerend Waterland is hoofdsponsor van Winters Purmerend. Hiermee draagt de Rabobank Winters Purmerend een warm hart toe. Op woensdag 19 december wordt de schaatsbaan omgetoverd tot het Rabo IJsplein en kunnen jonge spaarders van de Rabobank, de hele middag gebruik maken van de IJsbaan.

Schoolschaatsen

Tevens kunnen de lagere scholen, op uitnodiging, gedurende de eerste twee weken van Winters Purmerend, tijdens schooltijden gebruik mogen maken van de schaatsbaan. Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door de Rabobank en is mede daarom omgetoverd tot het Rabo Schoolschaatsen.
Winters Purmerend is trots en dankbaar met de steun van Rabobank van Waterland en Omstreken.

Meer berichten