Lezers kunnen exemplaar winnen vanboek De Terugkeer over Wim Kieft

  Nieuws
De Terugkeer is het antwoord op de vraag hoe het nu met Wim Kieft gaat.
De Terugkeer is het antwoord op de vraag hoe het nu met Wim Kieft gaat. (rodi.nl)

REGIO - Na het verschijnen van Kieft, de megabesteller uit 2014 waarin de hoofdpersoon op indringende wijze zijn jarenlange cocaïne- en alcoholverslaving aan het grote publiek openbaarde, werd schrijver Michel van Egmond telkens met dezelfde vraag geconfronteerd, namelijk 'Hoe gaat het nu met Wim Kieft?' Zijn nieuwste boek, De Terugkeer, is het antwoord op die vraag.
De Terugkeer, een uitgave van Voetbal Inside (een imprint van Overamstel), vormt een indringend en ontroerend portret van iemand die worstelt met zijn verleden maar vertrouwen heeft in de toekomst, die opvallend openhartig vertelt over zijn constante strijd tegen de verleidingen, over zijn terugvallen en over een heel nieuw probleem: de dwanggedachten die hem tegenwoordig uit zijn slaap houden. Over een gekneusd geweten en een verleden dat hem overal achtervolgt, maar vooral over hoop, herstel en hervonden herinneringen.

Terug naar Italië

Samen met Van Egmond keert Kieft tweemaal terug naar Italië, het land waar hij als voetballer en als mens volwassen werd, om daar de confrontatie met zijn eigen geschiedenis aan te gaan. Het resultaat is een met vaart geschreven roadmovie op papier vol verrassingen, serieus, schrijnend en grappig tegelijk, over een man die langzaam maar zeker zijn zelfvertrouwen hervindt.
Voor fijnproever

Voortgestuwd door het trio Johan Derksen, Marieke Derksen en Michel van Egmond brengt uitgeverij Voetbal Inside een mix van titels voor zowel de fijnproever als het grote publiek. Zo, en met onder meer ondersteuning van het gelijknamige RTL7-programma, hoopt uitgeverij Voetbal Inside de traditie en de groei van het Nederlandse sportboek voor te zetten.
Het boek kost € 21,99 en telt 240 pagina’s.
Lezers van Purmerend op Zondag kunnen een exemplaar winnen van het boek. Interesse? Stuur dan een mail naar redactiepurmerend@rodi.nl

Meer berichten