Kinderen ontbijten met loco-burgemeester en wethouders

  Nieuws
Leerlingen van de Bets Frijlingschool waren op het stadhuis uitgenodigd. Zij gebruikten het ontbijt met wethouder Harry Rotgans. (Foto: Evert Ruis)
Leerlingen van de Bets Frijlingschool waren op het stadhuis uitgenodigd. Zij gebruikten het ontbijt met wethouder Harry Rotgans. (Foto: Evert Ruis) (rodi.nl)

PURMEREND - Meer dan een half miljoen kinderen in Nederland ontbeten deze week gezond op school. Ze leerden tijdens deze ontbijtweek alles over de beste start van de dag.
In Purmerend schoven de loco-burgemeester en wethouders op verschillende scholen aan. Loco-burgemeester Harry Rotgans ontving leerlingen van de Bets Frijlingschool in het stadhuis voor een ontbijt. De Bets Frijlingschool is een school voor speciaal basisonderwijs.
Andere wethouders genoten van een heerlijk ontbijt op verschillende scholen in Purmerend. Zo was Paul van Meekeren aanwezig op de openbare basisschool Wheermolen. Grappig detail hier was dat Van Meekeren zich aandiende als portefeuillehouder Onderwijs. Onmiddellijk kwam de vraag vanuit de leerlingen wat nu precies een portefeuille is. Van Meekeren ging hierover een alleszins inspirerende discussie aan.
Thijs Kroese meldde zich bij de Montessorischool en Mario Hegger moest zijn aandacht twee keer verleggen. Eerst op 't Carrousel en even later op 't Prisma.

Meer berichten