Positieve geluiden en veel vragen bij symposium

  Nieuws
Richard de Leth tijdens een van zijn lezingen. (Foto: Han Giskes)
Richard de Leth tijdens een van zijn lezingen. (Foto: Han Giskes) (rodi.nl)

PURMEREND - Rabobank Waterland en Omstreken kijkt redelijk tevreden terug op het afgelopen weekend gehouden symposium 'Ik woon leef zorg', in P3. "Een goede organisatie en dito communicatie en uitvoering", aldus Erika Hes van de bank.
Het bezoekersaantal viel haar enigszins tegen, maar de bezoekers die er waren gaven volgens Erika aan veel nuttige informatie te hebben opgehaald. En dat betrof niet alleen informatie vanuit de bankorganisatie, want organisaties als Clup Welzijn, De Zorgcirkel en WonenPlus waren met medewerkers aanwezig om aanvullende info te geven.

Interactie

In de zalen waar de sprekers Richard de Leth, Susanna Stolp-Kuijs en Hans den Haan stonden, was sprake van veel interactie. Het drietal kreeg een waar vragenvuur op zich af. De Leth, bekend van de website oersterk.nl, repte in een zeer aantrekkelijk gebrachte en informatieve presentatie over gezonde voeding. De spreker nam duidelijk geen blad voor de mond, getuige zijn regelmatige 'aanvallen' op overheidsbeslissingen. Niemand maalde erom, voornamelijk doordat De Leth zijn bevindingen met een dikke streep onderbouwde.
Boeken signeren

Na zijn optredens waren de sprekers graag bereid om de bezoekers in de foyer te woord te staan. Richard de Leth signeerde wat graag zijn boeken.
Indien men nog meer informatie wenst over financiële zelfredzaamheid en zaken die daarbij komen kijken, kan men kijken op http://www.ikwoonleefzorg.nl/ of een mail sturen naar particulieren.waterland@rabobank.nl Bellen voor een afspraak kan ook, het nummer is 0299 41 03 10.

Meer berichten