Koop een kerstbrood en steun KiKa! - Ondernemers opnieuw hand-in-hand voor fondsenwerving kinderkanker <

  Nieuws

PURMEREND - Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.


Daarom organiseren Bart Tishauser, Inge Tishauser en Kees Oudewortel opnieuw deze actie. Gedurende de afgelopen jaren zetten zij zich al in voor KIKA waarbij vorig jaar ruim 500 kerstbroden werden verkocht. Dit jaar willen zij het dubbele aantal kerstbroden verkopen waardoor de steun aan KIKA ook verdubbeld wordt.

KiKa-run


Voor Tishauser, eigenaar van Nobel Vermogensbeheer, is KiKa zeker geen onbekende, want met medewerkers van zijn bedrijf zamelt hij jaarlijks geld in door deel te nemen aan de KiKa-run. Overigens doet ook Oudewortel, vanwege zijn deelname aan deze loop, een flinke duit in het zakje.

Doe mee!


Hun vraag is of u hen en daar mee KiKa wil steunen met de actie 'Koop een kerstbrood en steun daarmee KiKa'. Wil jij KiKa steunen? Koop dan een kerstbrood voor € 10. Hiervan gaat € 5 euro naar KiKa. Bestellen kan via kikakerstbrood@gmail.com De broden worden in de week voorafgaand aan kerst afgeleverd. Betaling bij aflevering.
Mastenbroek banketbakkerij, met vestigingen in Monnickendam, Edam en Purmerend, ondersteunt deze actie. Het zal niemand verbazen dat Mastenbroek de kerstbroden maakt en levert.

Meer berichten