Sandow schiet weer uit slof - Vincenzo Schep uitgeroepen tot van van de wedstrijd

  Nieuws
Vincenzo Schep werd uitgeroepen tot man of the match en ontving na afloop bloemen. (Foto: aangeleverd)
Vincenzo Schep werd uitgeroepen tot man of the match en ontving na afloop bloemen. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - Het is eigenlijk niet eens meer de vraag of maar meer wanneer de champagne kan worden ontkurkt voor de zaalvoetballers van Sandow. De koploper in de eerste klasse won het inhaalduel tegen Schollevers met 12-1.
De formatie lijkt onaantastbaar. Na tien wedstrijden staat de ploeg op 28 punten, nu al zes meer dan de overgebleven concurrenten SV Parkstad (komende vrijdag de laatste tegenstander in de eerste competitiehelft) en ZVV Volendam 4.

Uitgesteld duel

Het duel met Schollevers zou aanvankelijk op 2 november worden gespeeld, maar de Amsterdamse ploeg had toen te weinig spelers beschikbaar en belde een paar uur voor de wedstrijd af. Deze keer waren de bezoekers echter zonder wisselspelers wél present, en ze namen direct de leiding.
Topscorers

Vincenzo Schep tekende echter al snel voor de gelijkmaker en zijn voorbeeld werd in de eerste helft gevolgd door Dennis Pals, Dennis Jansen (2x), Dyllandro Panka, Donny Gerver en Kevin Hijlkema. Na de wissel scoorden Gerver, Pals en Panka opnieuw en namen ook Laurens Deelen en Dylano Schep hun aandeel in de score.
Vincenzo Schep werd na afloop in de kleedkamer door zijn teamgenoten tot ‘man of the match’ uitgeroepen en ontving daarvoor de bloemen.

Meer berichten