Georges Lotze zingt tijdens etentjes De Zonnebloem

  Nieuws
Georges Lotze dankt zijn bekendheid aan deelname aan The Voice Senior waarin hij nummers van Neil Diamond zong. (Foto: aangeleverd)
Georges Lotze dankt zijn bekendheid aan deelname aan The Voice Senior waarin hij nummers van Neil Diamond zong. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - George Lotze heeft spontaan zijn medewerking toegezegd aan optredens tijdens de kerstetentjes die De Zonnebloem Purmerend op donderdag 13, vrijdag 14 en zondag 16 december voor haar gasten organiseert in Heel Europa.
De in Purmerend woonachtige Lotze stond eerder dit jaar in de finale van The Voice Senior en zong daar het nummer ‘I Am I Said’ van Neil Diamond. Hij zingt van Engels en Nederlands repertoire, ballads, up tempo, rock and roll tot smartlappen. Na zijn avontuur bij The Voice Senior heeft hij besloten in het Engels door te gaan.
"We vinden het hartstikke leuk en verheugen ons op zijn aanwezigheid. Nadat ik hem benaderde, reageerde hij heel enthousiast. Hoe leuk is dat!", aldus Rita van der Wallen, voorzitter van De Zonnebloem Purmerend.

Meer berichten