Kerstlessen Sporting De Gors vallen opnieuw in de smaak

  Nieuws
Iedereen was in kerstsfeer gekleed. Een deelnemer verscheen zelfs in driedelig kostuum. (Foto: Han Giskes)
Iedereen was in kerstsfeer gekleed. Een deelnemer verscheen zelfs in driedelig kostuum. (Foto: Han Giskes) (rodi.nl)

PURMEREND - Eigenaar George Bruynestein maakt er al zo'n 25 jaar een traditie van. En wederom vielen de speciale kerstlessen danig in de smaak. Iedereen had zijn of haar fitnesskledij thuis gelaten. Daarvoor in de plaats droeg iedereen de meest hilarische kerstpakken. Eén van de deelnemers verscheen in driedelig pak.
Sporting de Gors is al decennia lang een begrip in Purmerend en omgeving. Het sportinstituut van Bruynestein kent een grote funfactor, niet in de laatste plaats door de persoonlijke en familiaire sfeer die er dag en dagelijks heerst. De lach tiert er welig, maar niet voordat de leden zich eerst een les in het zweet hebben gewerkt.

Huiselijke sfeer

De kerstlessen vormen een logisch en treffend voorbeeld van het huiselijke sfeertje in het sportcentrum in de Gors. "Het is elk jaar een feest. Wanneer we het doen hangt sterk af van wanneer Kerstmis valt. Bij de kerstlessen overdag is er altijd limonade met wat lekkers, na de lessen in de avonduren schenken we altijd een glas Prosecco", aldus Bruynestein.
Bij de kerstles van deze week zat dochter Kelly voor het eerst na haar ski-ongeval van vorig jaar weer op de fiets bij Sporting de Gors.

Meer berichten