Weense sfeer in De Purmaryn

  Nieuws
Het Nieuwjaarsconcert van Stedelijk Orkest Purmerend is al een echte traditie aan het worden. (Foto: aangeleverd)
Het Nieuwjaarsconcert van Stedelijk Orkest Purmerend is al een echte traditie aan het worden. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - Het is een goede traditie dat de Wiener Philharmoniker op Nieuwjaarsdag een concert verzorgt in het gebouw van De Musikverein in Wenen. Bijna even traditioneel is het nieuwjaarsconcert dat Stedelijk Orkest Purmerend op de eerste zondag van het nieuwe jaar geeft in theater De Purmaryn. Een concert geheel in de traditie van Wenen, Johann Strauss, walsen en polka’s. Het orkest is prachtig aangekleed (André Rieu zal er jaloers op zijn) en het theater ademt de sfeer van De Musikverein.
In een prachtig programma rijgt het Stedelijk Orkest de bekende melodieën aaneen. Vader en zonen Strauss, Franz Léhar, George Bizet en anderen beroemde componisten komen aan bod.
Haal uw strikje of cocktailjurk maar uit de kast. Stedelijk Orkest Purmerend staat garant voor een concert in de traditionele Weense sfeer. Start het nieuwe jaar met een muzikale hoogvlieger. Kom zondag 6 januari naar De Purmaryn. Kijk, luister en geniet. Dat aan het slot van het concert de Radetzky mars zal klinken mag geen verrassing zijn.
Het concert vangt aan om half drie en kaarten a € 19,50 zijn te koop aan de kassa van Theater De Purmaryn, Waagplein 1, Purmerend.

Meer berichten