Groot jeugdtoernooi op velden Purmersteijn - In weekend van zaterdag 12 en zondag 13 januari

  Nieuws
Het toernooi voor zowel jongens als meisjes is twee jaar geleden geïntroduceerd. Het bleek een schot in de roos. (Foto: aangeleverd)
Het toernooi voor zowel jongens als meisjes is twee jaar geleden geïntroduceerd. Het bleek een schot in de roos. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - Zaterdag 12 en zondag 13 januari organiseert de jeugdafdeling van Purmersteijn het zogeheten Winter Tournament voor niet-selectie jeugdteams.


Het is alweer het derde jaar dat dit jeugdtoernooi op de velden aan de Van IJsendijkstraat wordt gespeeld en het belooft opnieuw een spektakel te worden. Ongeveer 80 jeugdteams (jongens en meisjes) van 38 verschillende verenigingen nemen deel.
Er is twee jaar terug begonnen met een wintertoernooi, om de te volle toernooimaand mei te ontlopen. Het bleek een schot in de roos, want de aanmeldingen voor het wintertoernooi lopen altijd vlot binnen. Ook verenigingen buiten de eigen regio weten het jeugdtoernooi inmiddels goed te vinden, omdat er in deze periode veelal weinig voor niet-selectieteams wordt georganiseerd.

Inwendige mens


Rondom het toernooi wordt de inwendige mens niet vergeten. Er is verse erwtensoep en de barbecue staat de hele dag aan voor diverse heerlijke hamburgers en satés. Ook is er warme chocolademelk, voor bezoekers van 18 jaar en ouder met een scheutje rum. Kortom, aan sportieve strijd en gezelligheid zal het niet ontbreken.

Programma


Een volledig programma en live bijgewerkte standen zijn te raadplegen via https://www.tournify.nl/live/purmersteijn. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om gedurende de toernooidagen de standen te raadplegen via de eigen mobieltjes en de schermen in de kantine.

Meer berichten