Schenking SP aan Theatergroep Flexibel

  Nieuws
De theatergroep is maar wat blij met de schenking van de SP. (Foto: aangeleverd)
De theatergroep is maar wat blij met de schenking van de SP. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND - De SP buigt zich graag over onderwerpen die niet in de haak zijn of waar groot maatschappelijk ongenoegen over is. Echter toont zich ook een partij die voor cultuur en saamhorigheid is.
De partij zegt dit terug te vinden in Cultuurhuis Wherelant. "In Wherelant zijn creativiteit en contact maken met elkaar van belang zijn. Iedereen mag hier mee doen, dit kan een vorm van zijn van schilderen, tekenen of beeldhouwen", aldus woordvoerder Pim Meeder.

Enthousiast

In Wherelant huist ook theatergroep Flexibel. Meeder: "Door een enthousiaste groep docenten en een bevlogen regisseuse wordt samen met een groep mensen met een verstandelijke beperking gewerkt aan prachtige voorstellingen. Henriette ter Riet zet zich al meer dan 20 jaar in voor deze groep en heeft dit vanaf niets opgebouwd naar een theatergroep die ook in de Purmaryn optreedt. Echter daar stopt de ambitie niet. Ze zou graag met haar groep willen optreden in Carré."
Hard werken

De SP gelooft dat men met hard werken, doorzetten en een goede wil ver kan komen. En ook dat dit aangemoedigd en gestimuleerd moet worden. "Via meerdere wegen werden wij gewezen op het werk van theater groep Flexibel en om die reden geven wij dit jaar de jaarlijkse gift aan theatergroep Flexibel", aldus Meeder.
Zondag 6 januari is er van 13.00 tot 16.00 uur open huis in Cultuurhuis Wherelant. Op donderdag 24 januari treedt de dansgroep van Wherelant op in de Purmaryn.

Meer berichten