Woezel & Pip en de Tijdmachine - Nieuwste avontuur zondagmiddag 27 januari in de Purmaryn

  Nieuws
Woezel en Pip glippen stiekem in de nieuwe tijdmachine. (Foto: Wim Lanser)
Woezel en Pip glippen stiekem in de nieuwe tijdmachine. (Foto: Wim Lanser) (rodi.nl)

PURMEREND - Na de hitvoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos’ beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’. Op zondag 27 januari beleven de populairste hondjes van het land een spannende reis door de tijd in De Purmaryn. Aanvang 14.00 uur.
Het is een onvergetelijke theaterervaring voor alle vriendjes van Woezel en Pip. Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… Een familiemusical voor alle kinderen vanaf twee jaar.

Tovertuin

Laat je meevoeren naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes, verwonder je over het schaduwspel en schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen…
Meet & Greet

Na afloop van de voorstelling kan er heerlijk geknuffeld worden met de levensgrote pluchen knuffels van Woezel en Pip in de foyer van het theater. Kun je niet wachten? Kom dan nu alvast in de stemming door een tekening te maken van de tijdmachine die jij zou bouwen. Lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel en Pip-stand en wie weet, zie je jouw kunstwerk terug op het podium.
Kaarten á € 15,50 (exclusief reserveringskosten) zijn te reserveren via www.depurmaryn.nl of telefonisch via 0299 43 22 05. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/WoezelenPip

Meer berichten