Villa Clementine, détrouw- en evenementenlocatie van Waterland

  Nieuws

PURMEREND - Het prachtige historische herenhuis werd in 1880 gebouwd door de heer Brantjes, die de villa schonk aan zijn echtgenote, Clementine. Na een grote restauratie en renovatie mag het rijksmonument zich nu naast een evenementen- ook een officiële trouwlocatie noemen. Vrijdagavond 27 mei opende Villa Clementine onder grote belangstelling haar deuren aan de Plantsoengracht in Purmerend.
“De inrichting is klassiek en romantisch, alle kamers ademen dezelfde sfeer. Doordat de ruimtes verschillende afmetingen hebben leent de villa zich perfect voor elk soort gelegenheid, Een gelegenheid als een bruiloft, jubileum, verjaardags- of bedrijfsfeest, maar ook productpresentaties, lezingen of uitvaarten”, aldus Silvia en Elise Dix die de locatie exploiteren.
Om de rijke uitstraling van het pand te behouden zijn alle historische kenmerken, waaronder de verschillende ornamenten op de plafonds en boven de deuren, de serre en de ooit zo chique tuin, hersteld, opnieuw gebouwd en aangelegd. De oude rode beuk in het midden en het romantische prieel achterin vormen de eyecatcher van de tuin, waarin getrouwd, geborreld en gefeest kan worden.

Tot in de puntjes

Samen met huiscateraar De Stallen Bar & Grill en een professioneel bedienend team kan Villa Clementine zorgen voor een geheel verzorgd en op maat gemaakt evenement. Zo kunnen zij hun gasten, naast de drank en het eten, adviseren over entertainment, bloemen, fotografie, taarten en trouwauto’s. “We zijn ervan overtuigd dat het bij de organisatie van een bijzondere gelegenheid erg belangrijk is dat alles perfect en tot de puntjes is geregeld”, aldus de gezusters Dix.
Villa Clementine is bereikbaar voor informatie en het maken van een afspraak voor bezichtigingen via info@villaclementine.nl en 0299 763762.

Meer berichten