ZOB gaat mooie toekomst tegemoet

Sport
Vrijwilligers zijn drie keer per week bezig om het complex er pico bello uit te laten zien.
Vrijwilligers zijn drie keer per week bezig om het complex er pico bello uit te laten zien. (Foto: Evert Ruis)

ZUIDOOSTBEEMSTER - De aanleg van 2 nieuwe velden geeft voetbalvereniging ZOB volop de ruimte om de komende jaren nog meer te groeien. In het adviesplan van de gemeente Beemster staat zelfs nog een vijfde grasmat ingetekend. Goed om in het achterhoofd te houden, want in de Beemster en met name rondom het Zuidoosterpark wordt de komende jaren nog flink gebouwd.

De vereniging maakt niet alleen grote stappen ten aanzien van de ledengroei. Ook sportief gezien staan alle signalen op groen om succes te behalen. Er komen steeds meer goede voetballers naar ZOB, de trainers- en begeleidersstaf krijgt een steeds professioneler karakter en de selecties, die stuk-voor-stuk in de hoogste klassen spelen, hebben veel potentie om de prestaties door te trekken. 

In het Purmerends Nieuwsblad van deze week vertellen Jan Stekelenburg en Fred Rijswijk over heden en toekomst van de zaterdagclub uit Zuidoost, die de gezelligheid wil behouden, maar deze dolgraag wil koppelen aan sportieve successen. Duidelijk is dat de basis ruimschoots is gelegd.        

Vice-voorzitter, secretaris, penningmeester en sponsorwerver Jan Stekelenburg.