Inschrijven Jeugdsportproject

Nieuws

SCHAGEN - Wat is er nu leuker dan sporten uitproberen zonder verdere verplichtingen? Precies! Nog meer sporten proberen! Schrijf je in voor het JeugdSportProject van Sportservice Schagen. Van 5 mei tot en met 18 mei is het mogelijk in te schrijven voor het vierde JeugdSportProject (JSP) van dit schooljaar.
Het JSP biedt alle kinderen van het basisonderwijs en alle jeugd van het voortgezet onderwijs de mogelijkheid om met een sport kennis te maken bij een vereniging, zonder verdere verplichtingen zoals bijvoorbeeld lid worden. Voor € 5,- mogen de deelnemers vier lessen meesporten. De lessen van JSP 4, verzorgd door ervaren of gediplomeerde trainers, worden gegeven in de weken voor de zomervakantie (2 juni tot en met 30 juni). Dit is de laatste periode voor de zomervakantie. In het volgende schooljaar worden weer nieuwe JSP periodes georganiseerd, waarvoor kan worden ingeschreven. Elke periode is er een nieuw sportaanbod, houd de website dus goed in de gaten!

Inschrijven

Om te kunnen deelnemen aan de sportlessen bij de vereniging is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dit kan uitsluitend via www.sportserviceschagen.nl/jsp en steeds per periode. Kijk voor meer informatie op www.jsp-sportservice.nl of contact opnemen met Ciska van der Voort via jsp@sportserviceschagen.nl of tel. 0224-214774.