OEK Kids brengt eigen productie Erwt

SCHAGERBRUG - OEK Kids, de jongste spelersgroep van Toneelvereniging Ons Eigen Kring in Schagerbrug, zet weer een eigen productie op de planken. Een oud sprookje in een erwtig jasje. Een bijzondere en unieke voorstelling gebaseerd op het verhaal 'De Prinses op de Erwt' van Hans Christian Andersen en geïnspireerd door de 15 castleden van OEK Kids, onder regie van Leonie Rokebrand.

Heel ver hier vandaan ligt een groen koninkrijk genaamd: Erwtopia. Erwtopia is een prachtig rijk vol van Erwten. Je hebt er groene erwten, grauwe erwten en zelfs groen grauwe erwten. Het koninkrijk wordt geregeerd door Koningin Erwtwina en haar Erwtige zoon Prins Erwtwin. Op een dag wordt er een feest georganiseerd voor Prins Erwtwin. Prinsessen van heinde en verre komen naar het feest om de prins het hof te maken. Er is maar één prinses geschikt voor deze prins. Maar dan moet ze natuurlijk wel erwten lusten!

Erwt wordt opgevoerd in dorpstheater Ons Eigen Kroeg aan Schagerweg 30a in Schagerbrug. Data opvoeringen: zaterdag 13 april om 20.00 uur, zondag 14 april om 15.00 uur, vrijdag 19 april om 20.00 uur, zaterdag 20 april om 20.00 uur. Kaarten reserveren via kaarten@oek.nl of kopen bij de entree van Ons Eigen Kroeg op de dag van de voorstelling.

Meer berichten