Bono en John Veenman.
Bono en John Veenman. ((Foto: aangeleverd))

'Met de deur open'

SCHAGEN - John en Bono Veenman zijn zondag 14 april te gast in het radioprogramma `Met de deur Open` op Schagen FM. John en Bono zijn vader en zoon en beiden zetten zij zich in, met ondersteuning van hun familie, voor de Alpe d'HuZes.

John, Kathy en Bono Veenman zetten zich ook dit jaar weer volop in voor de Alpe d'HuZes. Met twee evenementen proberen ze zoveel mogelijk geld bij elkaar te sprokkelen dat ingezet wordt in de strijd tegen kanker. Het eerste evenement was maandagavond 25 maart in Restaurant Stiel. Hier werd met een uitgebreid diner geld ingezameld. "Het was een prachtige, sfeervolle en heerlijk culinaire avond", blikt Bono terug. Bono is als sous-chef werkzaam in het restautant en heeft samen met al zijn collega's deze avond georganiseerd.

John fietst al vanaf 2010 mee en zit ook in de organisatie. Hij zit in het team dat de techniek verzorgt zodat alle fietsers goed voorbereid de berg op kunnen. Zondag 19 mei organiseren John, Kathy en Bono de CoCo Classic Tour. Dit betreft een sponsoractie voor het goede doel Alpe d'HuZes. Deelnemers kunnen 5 kilometer wandelen of 100 kilometer fietsen. Ook Steven Rooks is weer van de partij. De koersweek van de Alpe d"HuZes is van 2 tot en met 7 juni. De familie Veenman zal hier ook weer actief aan deelnemen. Dit jaar gaat ook mevrouw Veenman ,moeder van John en 75 jaar oud, deelnemen aan de wandeling.

Jannie Mazereeuw praat met John en Bono over hun leven en werkzaamheden. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van John en Bono, de techniek is in handen van Peter Pronk. Met de deur Open is van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12 , digitaal via kanaal 40 en via www.schagenfm.nl onder het knopje `luister live`.

Meer berichten