Kristina Smetanova.
Kristina Smetanova. ((Foto: Daniel van Hasselt Photography))
Online advertorial

St. Holland Music Session & Festival

REGIO - Holland Music Sessions, de Alkmaarse organisatie die jonge zeer talentvolle klassiek geschoolde musici de kans geeft om masterclasses te volgen bij gerenommeerde docenten én om podiumervaring op te doen, gaat zijn 30ste zomer in. Een jubileum dus en dat moet gevierd worden!

Naast de vertrouwde elementen als de avondconcerten in het Schager Slot, de matineeconcerten in Warmenhuizen, de ochtendconcerten in de historische Michaëlskerk in Oosterland en de avondconcerten in de Hoornder kerk op Texel, is er deze keer het jubileumevenement 'Klassiek voor iedereen' op zaterdag 24 augustus in TAQA Theater De Vest.

Het programma is nog volop in ontwikkeling. Maar zeker is al wel dat het 12-jarige wonderkind Sanne Zwikker, een Nederlandse violiste die in New York woont, te zien en te horen zal zijn. Datzelfde geldt voor het Bergens Symfonieorkest en het Devanas Pianoduo uit Slowakije.

Deze laagdrempelige dag van de klassieke muziek komt aan het eind van het zomerfestival van Holland Music Sessions dat op 20 juli in Heerhugowaard begint en op 25 augustus in Warmenhuizen eindigt.

Bestel de kaarten op www.tihms.com/concerten

Meer berichten