Forel, Karper en Steurvissen in Dirkshorn

Partnerbijdrage
Brian Bing van Koi, Vijver en Fishing Dirkshorn.
Brian Bing van Koi, Vijver en Fishing Dirkshorn. (Foto: VINCENT DE VRIES RODI MEDIA)

DIRKSHORN - Met de uitbreiding van het Koi- en vijvercentrum wil Brian Bing ook de dagjesmensen (recreatie ) in Dirkshorn aan de Woudmeerweg 22 van dienst zijn. Vissen op Forel, Karper en Steur kan sinds vorig jaar op de achterzijde van het terrein.

Partnerbijdrage dossier

Er zijn drie visvijvers ingericht waar mensen een ochtend, middagdeel of gehele dag hun hengel uit kunnen gooien. De vijver Small trout is gevuld met regenboogforel (put & take ).De Big trout vijver is voorzien van regenboog en zalmforel die na afloop mee naar huis mogen worden genomen. Per persoon wordt er een aantal vissen in de vijver uitgezet. Je hebt het hele dagdeel de tijd om ze allemaal te vangen. Wat overblijft kan door de volgende visser weer worden gevangen. De Adventure Grand Lake vijver is bedoeld voor het vissen op Karper en Steur zelfs tot 150 centimeter groot. Deze vissen worden na de vangst weer terug gezet in de vijver, dit heet catch en release.

Er zijn een aantal huishoudelijke regels. Zoals het gebruik van maximaal een hengel per persoon. En er moet een onthaakmat gebruikt worden, zodat de vis niet beschadigd en veilig terug gezet kan worden in de vijver. Brian Bing wil ook de toeristen in huis halen voor een leuk dagje uit. Een hengel of een onthaakmat zal bij hen niet altijd op de achterbank liggen. Ze hebben dat soort benodigdheden gewoon in huis, te koop of te huur.

Beide pinksterdagen extra geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Het bedrijf biedt al jaren alle benodigdheden voor zwem-, natuur- en Koi-vijvers aan. Ook voor aanleg, onderhoud en renovatie van de vijver.

Koi, Vijver & Fishing Dirkshorn is te vinden aan Woudmeerweg 22 in Dirkshorn, tel. 0224-552439. Zie voor meer informatie: www.koi-vijver.nl