Inspiratiebijeenkomst 'Elk Kind verdient een gezonde start!'

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Foto JOGG)

'T VELD - De inspiratiebijeenkomst 'Elk kind verdient een gezonde start!' vindt woensdag 3 juli plaats. Deze bijeenkomst is bedoeld voor managers, locatieleiders, pedagogisch medewerkers, gastouders en coaches gezonde start die werkzaam zijn in de kinderopvang, peuterspeelzalen en gastouderbureaus in de kop van NH.

Iedereen wenst alle kinderen toe dat ze in een gezonde en veilige omgeving opgroeien. Een goed voorbeeld geven werkt hierbij, dat weten vrijwel alle professional in de kinderopvang. Structurele aandacht voor een gezonde leefstijl voor kinderen is belangrijk in dit werk. Tijdens deze bijeenkomst worden vijf workshops aangeboden en kunnen deelnemers zich laten inspireren met frisse ideeën over bewegen, gezonde voeding, natuur, ouderbetrokkenheid en het aanpassen van beleid.

Programma

De bijeenkomst start om 17:00 uur en eindigt om 19:30 uur in de St. Jozefbasisschool in 't Zand. Aanmelden is verplicht.

Workshops

Tijdens deze bijeenkomst kan je deelnemen aan twee workshops. Je kunt kiezen uit de volgende workshops:
Aanpak Gezonde Kinderopvang
Vergroening in de kinderopvang
Spelenderwijs actief bewegen
Gezonde en gevarieerde voeding
Samenwerken met ouders: Hoe doe je dat? (Duurt twee rondes.)

Meer informatie en aanmelden:

De bijeenkomst wordt gehouden in de St. Jozefbasisschool in 't Zand en start op 17:00 en eindigt om 19:30 uur. Deelname is gratis. Aanmelden en uitgebreide informatie over het programma en de workshops staat op de website van Team Sportservice Schagen via: jouw.teamsportservice.nl/schagen/nieuws/inspiratiebijeenkomst/. Meer informatie: Judith Gielens, telefoon: (0224) 214 774 of e-mail: jgielens@teamsportservice.nl.