Muzikanten en handelaren gezocht

NIEUWESLUIS - De bewoners van de Nieuwesluis (bij Wieringerwaard) houden op zondag 18 augustus een Snuffelmarkt. Aanvang 11.00 uur, eindtijd 16.00 uur.

Er worden geen kramen verhuurd. Deelnemers stallen hun koopwaar uit voor hun huis, in de tuin of waar dan ook in of rond de eigen woning. Deelnemers aan de snuffelmarkt zijn op afstand te herkennen aan de (zelf) uitgehangen vlag.

Inmiddels hebben ook particuliere verkopers van buiten Nieuwesluis zich aangemeld. Er is nog plaats voor nog meer 'handelaren'.

Mooie plekjes voor handelaren

Zij krijgen een plekje op de groenstroken langs de wegen van de Nieuwesluis, op het terrein van de haven, of bij mensen in de tuin.

In verband met de korte periode waarin e.e.a. georganiseerd moet worden vragen wij geïnteresseerden zich nog deze week op te geven. Voorwaarde hierbij is dat het om niet-professionele handel gaat.

Het is ons bekend dat er ook plannen zijn voor Pauwenpop op dezelfde dag. De aanvang daarvan is 16:00 uur. Prima toch? Bezoekers en standhouders kunnen na de markt gelijk door naar Wieringerwaard.

Muzikanten gezocht, meld je aan!

Om ook de Snuffelmarkt wat muzikale luister bij te zetten is men nog op zoek naar muzikanten. Het niveau van de muzikanten is niet belangrijk; van amateur tot professional, iedereen is welkom. Zij kunnen of bij mensen in de tuin optreden of op het opgestelde podium.

Graag ontvangen wij per omgaande je inschrijving voor de Snuffelmarkt. Je kunt je inschrijving inleveren bij Ed Pach (nr. 17).

Telefonisch of per email aanmelden kan ook: Ed Pach tel.0224 223 209 of 0640 166 824 / ed.pach01@gmail.nl

Meer berichten