Agriport verkennen met de fiets
Agriport verkennen met de fiets ((Foto: Pexels Stock))

Trappen en Stappen op Agriport

MIDDENMEER - Na de Langereistocht is het weer tijd voor wat anders vinden IJsclubs uit Aartswoud en Nieuwe Niedorp. ''We gaan Agriport verkennen. Iedereen kent Agriport van de kassen en de datacentra, maar welke gewassen teelt men daar nu precies en wat voor business is er nog meer? U komt het te weten tijdens een kleine vijftien kilometer wandeling of fietstocht'', aldus een woordvoerder van de organisatie.

U ontvangt een routebeschrijving met kaartje

Het evenement vindt zondag 25 augustus plaats. Het vertrek is vanaf 10 uur bij Eten bij Baaz (Agriport 57, Middenmeer). ''U kunt er op de fiets heen, maar is er is ook meer dan voldoende parkeergelegenheid. Wandelaars kunnen starten tot 11.00 uur. Voor fietsers is de starttijd tot 12.00 uur. Wij verwachten u vóór 14.00 uur weer terug.''

Gratis

De leden van de beide IJsclubs kunnen gratis deelnemen en krijgen nog een consumptie ook. Voor niet leden vragen wij een vergoeding van drie euro per persoon, waar ook een consumptie bij inbegrepen is.

Routebeschrijving

''U ontvangt een routebeschrijving met een kaartje, waar op staat, waar welk bedrijf is gevestigd. Tevens vindt u wat puzzelvragen op het formulier. Tijdens de wandeling/fietstocht kunt u de Geothermie (Aardwarmte) centrale bezoeken (van 10 tot 12 uur). U komt langs Paprika en Tomatenkassen, Microsoft, Google en ook het nieuwe (en grootste in Nederland) verdeelstation van Liander. Ook zult u onderweg het nieuwe Windpark Wieringermeer zien verrijzen.''

Nazit

De vrijblijvende afterparty/nazit, tevens prijsuitreiking puzzeltocht, wordt gehouden 'Bij Ger en Riet' in Aartswoud (café de Stompe Toren, Schoolstraat 40), waar de eerste consumptie op kosten van de ijsclubs is.

Contact

Bij vragen graag contact opnemen via info@ijsenvolksvermaak.nl of kijk op www.ijsenvolksvermaak.nl

en via facebook.com/IJsclub-Aartswoud-1015983605158675/

Meer berichten