Eerder project in van Ewijcksluis
Eerder project in van Ewijcksluis ((Foto: Hein van Schie))

Cultuur binnen de dijken start vuur project in Middenmeer

MIDDENMEER - Stichting Cultuur binnen de Dijken is op zoek naar senioren, die met elkaar, onder professionele begeleiding van regisseur/storyteller Niek Vink een verteltheatervoorstelling willen gaan maken met het thema vuur. In drie maanden komen zij tot een bijzondere vertelvoorstelling die gepresenteerd wordt op verschillende plekken van de boerderij van de familie Kerckhaert aan de Oudelanderweg in Middenmeer. Een bijzondere locatie, welke zeker inspireert tot mooie vertellingen.

Vuur verwarmt, verzengt, dooft, laait op. Vuur schrikt af, trekt aan, vernietigt, creëert, verleidt, bedreigt. Vuur smeult, slaat uit, verbindt, verstikt. Vuur inspireert, spreekt tot de verbeelding, maakt sprakeloos, boezemt ontzag in en is onmisbaar. Vuur is, bestaat, blijft. Vuur is ván mensen, voor mensen, tussen mensen.

Gezocht: senioren van 60, 70, 80+

Er start een nieuw verteltheaterproject voor 60-plussers uit Hollands Kroon. Een fysiek gebrek hoeft geen hindernis te zijn voor deelname en ervaring is niet nodig, maar wel plezier en inzet om het project tot een succes te maken. Doe mee. Geef je op. Zet jezelf, elkaar en het publiek in vuur en vlam!

Repetitiedagen: Vrijdagochtend (14 x) 13 sept. t/m 13 dec. van 10:00 u-12:00 u. Voorstellingen: Zaterdag 14 december en zondag 15 december.

Locatie: Oudelanderweg 25, Middenmeer (boerderij familie Kerckhaert). Kosten: €100 (incl. 21% BTW). Opgave: stichting@cultuurbinnendedijken.nl / 06-19505135. Meer info: www.cultuurbinnendedijken.nl

Wil je graag meedoen, maar zijn de kosten of vervoer een probleem, neem dan contact op met productieleider Irene van Oers: 06-19505135. We proberen een oplossing te vinden.

Meer berichten