(Foto: aangeleverd)

Toneelgroep Pluusj speelt Brecht

SCHAGEN - Toneelgroep PLUUSJ speelt een nieuw stuk: De goede mens. Het is een bewerking van 'De goede mens van Sezuan' van Bertolt Brecht. De premiere vindt 19 oktober plaats en de kaartverkoop hiervoor is reeds gestart.

Pluusj werkt met projecten en per project worden spelers gezocht/gevraagd die nodig zijn voor die productie. Belangrijk bij Toneelgroep PLUUSJ is: opvallende stukkeuze, spelers met veel spelkwaliteiten en een moderne, eigentijdse vormgeving. Soms sober, altijd doeltreffend. Soms bedacht door de regisseur, soms in samenspraak met een vormgever. Dit alles onder de bezielende leiding van Jos Salari.

De keuze van een stuk is kenmerkend voor een voorstelling van PLUUSJ: het moeten stukken zijn "die ergens over gaan". Stukken met eigentijdse thema's die te maken hebben met onszelf en met de tijd waarin we leven. Thema's als vriendschap, familierelaties, leven en dood.

De spelers die gevraagd worden hebben veel spelervaring en grote spelkwaliteiten. Pluusj werkt op een professionele manier en streeft naar een kwalitatief goede voorstelling. Het zijn allemaal amateurs, maar met elkaar maken ze hoogwaardig amateurtoneel. Een kleine groep technici heeft Pluusj mede gemaakt tot wat ze nu zijn.

Voorstellingen

Zaterdag 19 oktober
Zondag 20 oktober matinee
Woensdag 23 oktober
Zaterdag 26 oktober
Zondag 27 oktober matinee

Avondvoorstellingen beginnen om 20.00 uur
Middagvoorstellingen beginnen om 14.00 uur
Een kaartje kost € 14,50

www.toneelgroeppluusj.nl

Meer berichten