De nieuwste mode wordt ook dit jaar geshowd. (Catwalkfoto uit archief 2018)
De nieuwste mode wordt ook dit jaar geshowd. (Catwalkfoto uit archief 2018) ((Foto: aangeleverd))

Fashion parade en shoppen tot in de late uurtjes in Schagen

SCHAGEN - Zaterdag 21 september verandert Schagen in een trendy modestad dankzij de jaarlijkse Fashion Parade. Later op de dag vindt ook de eerste editie van Shopping Night Schagen plaats. In omliggende steden is dit evenement al een groot succes en ook in Schagen belooft het een bruisend evenement te worden.

Bij Shopping Night Schagen werken winkels en horeca met elkaar samen en is er veel te doen in de binnenstad. Zo blijven de winkels open tot 22:00 uur en pakken ze uit met verschillende leuke acties voor de bezoekers. Naast de winkels in de binnenstad zijn ook de winkels in Makado Centrum Schagen zaterdag de 21e tot 22:00 uur geopend. Bij de horecagelegenheden kan men tussen het shoppen door een hapje eten of even bijkomen met een drankje.

Fashion Parade

De feestelijke activiteiten beginnen echter al eerder op de dag: om 14:00 en 16:00 uur beweegt de jaarlijkse Fashion Parade zich door het centrum van Schagen. Onder muzikale begeleiding verplaatst de fashionable stoet zich door de stad. Laat je onder het genot van een hapje en een drankje inspireren door de nieuwste modetrends voor zowel dames, heren als kinderen. Het evenement biedt bezoekers volop fashion-, lifestyle- en beautyinspiratie voor het nieuwe seizoen!

Catwalk shows

Op het Makadoplein en de Gedempte gracht worden catwalk shows georganiseerd. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven: ze kunnen zich laten schminken door een professionele schminkartiest, rondvliegen in een draaimolen, een fashionable 'faux tattoo' laten zetten of armbandjes laten graveren.

Beautybar

In de avond zorgt de buiten-barbecue ervoor dat we het zomergevoel nog iets langer kunnen vasthouden. Daarbij kunnen de dames voor gelakte nagels terecht in de beautybar. Livemuziek en dansers zorgen ervoor dat heel de binnenstad van Schagen bruist.

Kom langs voor een nieuwe najaarsgarderobe, verzorgde nagels of gewoon een gezellige avond. Shopping Night Schagen hult Schagen 21 september in feestelijke sferen. Dit wil je niet missen!

Meer berichten