's Heeren Loo in Schagen en Julianadorp zet deuren wagenwijd open.
's Heeren Loo in Schagen en Julianadorp zet deuren wagenwijd open. ((Foto: aangeleverd))

Open Huis 's Heeren Loo in Schagen en Julianadorp

REGIO - Altijd al een keer mee willen lopen met mensen die in de gezondheidszorg werken? Interesse in een baan in de zorg? Of zoek je meer informatie over wonen, behandeling of dagbesteding via 's Heeren Loo? Kom dan langs bij de locaties Julianadorp (Noorderhaven) en Schagen ('t Skagerrak). Mensen met een verstandelijke beperking laten samen met hun begeleiders zien hoe zij op een plezierige wijze wonen en werken. Want 's Heeren Loo helpt je verder!

Kom kennismaken tijdens het Open Huis op zaterdag 5 oktober

Zaterdag 5 oktober organiseert 's Heeren Loo op twee locaties een Open Huis. Iedereen is welkom; mensen met een (licht)verstandelijke beperking, hun familie en vrienden, buurtbewoners, vrijwilligers, professionals en alle andere geïnteresseerden.

Programma

Er zijn verschillende activiteiten in 't Skagerrak in Schagen en op het woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp.

Informatieve markt

Er is een leuke, creatieve- en informatieve markt in de hal van 't Skagerrak (Schagen) en Het Blok, het hart van Noorderhaven in Julianadorp. Hier verkopen cliënten mooie handgemaakte bij de Dagbesteding gemaakte producten (zoals cadeaus en woonaccessoires) en vertellen cliënten en medewerkers over het wonen, leren, werken, de recreatiemogelijkheden en de ondersteuning van 's Heeren Loo.

Werken in de zorg

Maak kennis met 's Heeren Loo, de interne opleidingen, banen en vacatures. Zowel in de directe zorg- als in de staf en ondersteunende functies. Wie weet zit er een mooie baan bij met, wanneer nodig, een passende opleiding. Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij 's Heeren Loo? Kom praten met de vrijwilligerscoördinator. Ook de recruiters zijn aanwezig, dus neem een cv mee en ontdek welke functie het beste past.

'Hemd van je lijf' sessies

Ontmoet medewerkers die werken met de doelgroepen MVG (moeilijk verstaanbaar gedrag), EMB (ernstig meervoudig beperkt), LVB (licht verstandelijk beperkt) en ouderen. Dit zijn medewerkers die werken op de verschillende locaties van 's Heeren Loo, maar ook ambulant bij de mensen thuis. Vraag hen alles over wat je wilt weten uit de dagelijkse praktijk.

Tour en rondleiding

Verken het terrein van woonzorgpark Noorderhaven met de bolderwagen. Bij een woning of dagbestedingslocatie stap je uit om een kijkje te nemen. Ook behoort een woningbezoek tot de mogelijkheden in 't Skagerrak. Tijdens de rondleidingen maak je kennis met de bewoners.

Nachtzorg in beeld

Hoe wordt 's nachts voor de cliënten gezorgd? Kijk mee met de medewerkers van de Nachtzorg in Noorderhaven.

Expertisecentrum Advisium

Ook het Expertisecentrum in Noorderhaven opent haar deuren. Benieuwd hoe 's Heeren Loo mensen met een verstandelijke beperking in medisch, paramedisch en gedragswetenschappelijk opzicht ondersteunt? Welke producten en diensten er in huis zijn? En welke functies het Expertisecentrum Advisium biedt voor werkzoekenden? De specialisten van het gezondheidscentrum leiden geïnteresseerden graag rond in Julianadorp. In Schagen kan in gesprek worden gegaan met Team Ambulante Ondersteuning en een bezoekje worden gebracht aan de Academie voor Zelfstandigheid. Met andere woorden: ervaar een hartelijk welkom met koffie/thee en iets lekkers erbij!

Waar en wanneer
Zaterdag 5 oktober is iedereen van harte welkom van 10.00 tot 13.00 uur bij 't Skagerrak, De Spreng 6 in Schagen en van 13.00 tot 16.00 uur bij woonzorgpark Noorderhaven, gebouw Het Blok op Eikenhout 310 in Julianadorp.

Zie www.sheerenloo.nl/openhuis voor up to date informatie.

Meer berichten