Goedkoop een sport uitproberen tijdens JouwSportProject, vier lessen lang.
Goedkoop een sport uitproberen tijdens JouwSportProject, vier lessen lang. ((Foto: Team Sportservice Schagen))

Nieuwe sport uitproberen na de herfstvakantie

SCHAGEN/HOLLANDS KROON - Het JouwSportProject biedt alle inwoners van Schagen en Hollands Kroon de gelegenheid om voor een paar euro gedurende 4 lessen kennis te maken met een nieuwe sport. De trainingen beginnen na de herfstvakantie.

Geen verplichtingen en toch een nieuwe sport uitproberen kan weer met JouwSportProject. Voor maar een paar euro is het nu mogelijk bij vele verschillende sportverenigingen vrijblijvend een paar lessen uit te proberen. Op deze manier kan jong en oud goedkoop kennismaken met een nieuwe sport.

Welke sporten?

Zowel voor volwassenen als kinderen is er veel aanbod in Schagen en Hollands Kroon. Onder andere judo, basketbal, atletiek, gym of badminton. Daarnaast is er van alles te ontdekken op het gebied van dans, voetbal, tai chi, roeien, karate, tafeltennis of reddend zwemmen. En er er nog meer. Op de speciale JSP-website staat een overzicht, daar kan je je ook inschrijven: www.schagen.inschrijventeamsportservice.nl/. Na de herfstvakantie starten de trainingen.

Met het JouwSportProject verbind je je nergens aan, je kunt een sport een paar lessen uitproberen en het is erg goedkoop. Zodat iedereen kan meedoen; kinderen, volwassenen, ouderen, met of zonder een beperking. Het Jouw Sportproject is voor iedereen in Schagen en Hollands Kroon. Met als doel: door te sporten een gezonder lichaam.

Meer informatie

Met het JouwSportProject kun je voor € 5,50 vier keer met een sport naar keuze meedoen. De lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde trainers bij gerenommeerde sportverenigingen. Daarna kan je kiezen of je lid wilt worden of niet. Heb je nog vragen? Stuur een mail naar Rina Blondeau; rblondeau@teamsportservice.nl. Bellen kan ook: of 0224 - 21 47 74.

Meer berichten