Stakingsdag Instuif voor kinderen van groepen 3 t/m 8 in Schagen.
Stakingsdag Instuif voor kinderen van groepen 3 t/m 8 in Schagen. ((Foto: Team Sportservice Schagen))

Stakingsdag Instuif 6 november

SCHAGEN - Woensdag 6 november wordt er gestaakt door leerkrachten uit het basisonderwijs. Team Sportservice Schagen organiseert deze dag een Stakingsdag Instuif voor kinderen uit groep 3 t/m 8. Zo hebben kinderen een leuke ochtend of middag en de ouders hebben hun handen vrij om toch te kunnen werken.

Leerkrachten uit het basisonderwijs gaan staken op 6 november. Zij willen dat het kabinet meer geld vrij maakt voor een fatsoenlijk salaris, voldoende collega's en minder werkdruk. Een extra dag vrij is voor de meeste kinderen heel fijn. Maar de ouders kunnen een probleem hebben met de opvang van de kinderen. Team Sportservice Schagen heeft hiervoor een oplossing bedacht met de Stakingsdag Instuif. Kinderen zijn een paar uur lekker aan het bewegen en de ouders kunnen een paar uur werken.

Waldervaarthal vol activiteiten

In de Waldervaarthal in Schagen kun je tijdens de Stakingsdag Instuif meedoen aan vele leuke spelletjes. Bijvoorbeeld big box hockey, panna voetbal, een skate parcours, een klim- en klauterbaan en er staat een grote opblaas stormbaan! Maar er is nog meer.

Kies een dagdeel

Er zijn twee dagdelen. Je kunt kiezen of je je kind 's morgens of 's middags naar de Stakingsdag Instuif brengt. De tijden zijn van 10.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 16.00 uur. De entree is € 3,- en kan contant en gepast worden betaald. Aanmelden is niet nodig. Zaalschoenen dragen is wel noodzakelijk. De Waldervaarthal is aan de Merelstraat 38 in Schagen.

Meer informatie

Meer informatie: Sportservice Schagen, Monique de Vries tel: 0224-214774 of mail: mdevries@teamsportservice.nl. Kijk ook op jouw.teamsportservice.nl/schagen.

Meer berichten